Bel: +31 (0)164 25 22 36

Permanente Make-up

Angelica de Brouwer Permanente Make-up Specialiste
Angelica de Brouwer verzorgt in mijn praktijk de permanente-make-up behandelingen. Zij werkt zorgvuldig heeft ruim 20 jaar ervaring is zeer vriendelijk en geduldig. Het is haar vak en geen nevenactiviteit, zoals men tegenwoordig vaak ziet.
Na jaren van behandelingen te hebben uitgevoerd en het verzorgen van opleidingen bij o.a. Nouveau Couture, kan Angelica de Brouwer putten uit 20 jaar ervaring als PMU specialiste. Op zeer zorgvuldige en professionele wijze verzorgt zij permanente-make up en kan zij cosmetisch en medisch pigmenteren.
Dit alles gebeurt onder wettelijk vastgestelde richtlijnen door de GGD en de Keuringsdienst van Waren.
Angelica werkt uitsluitend met de beste producten die op het gebied van cosmetische en medische pigmentatie beschikbaar zijn. Ze is een zeer professioneel opgeleid specialist die Internationaal op tal van symposia en beurzen haar vakkundigheid heeft bewezen. Ook is zij lid van de Society of Permanent Cosmetic Professionals en de Academy of Micropigmentation.
Angelica werkt met o.a. Micro-blading en andere technieken. De techniek die zij gebruikt heet “Hair-stroke” techniek, dus geen brede strepen maar haartjes die 1 voor 1 worden geplaatst.
Door het gebruik van Emla-creme, een verdovende zalf, zorgt Angelica ervoor dat u nagenoeg zonder enige last de behandeling ondergaat.
Bent u op zoek naar kwaliteit en een ervaren iemand voor uw permanente make-up dan bent u bij Angelica de Brouwer in goede handen.