Bel: +31 (0)164 25 22 36

Huidverzorging advies

Huidverzorging advies

Wist u dat uw huid uw grootste orgaan is? Dat in de praktijk het merendeel van de cosmetica weinig voor uw huid doet en dat cosmetica ingrediënten bevatten die een vorm van huidallergie zouden kunnen veroorzaken?

U gebruikt cosmetica omdat u graag uw huid in goede conditie wilt houden. Prima. Want hoe beter de conditie van uw huid is, hoe meer weerstand deze biedt tegen weersinvloeden, allergieën en huidkanker. Door te kiezen voor de juiste huidverzorgende producten en behandelingen kunt u op eenvoudige wijze zelf uw huid in conditie brengen en houden!

Om huidallergie te voorkomen, vind ik het van belang kennis over producten en ingrediënten te delen. Ik ben gespecialiseerd in het analyseren en beoordelen van huid en cosmetica en mijn kennis is wetenschappelijk onderbouwd. Daardoor kan ik u vertellen wat uw cosmetica doet, niet doet en op termijn kan doen met uw huid.

Elk advies is maatwerk Weet u welke ingrediënten er in uw cosmeticaproducten verwerkt zitten en wat de impact daarvan is? Waarschijnlijk niet. Daarom is het ook lastig om de juiste huidverzorgingsproducten te kiezen. Omdat Kathinka over de juiste kennis en informatie beschikt, kan zij u helpen de juiste keuze te maken.