Bel: +31 (0)164 25 22 36

Huidanalyse

Huidanalyse

Gun uzelf een eerlijk en duidelijk advies

Wist u dat 80% van de vrouwen verkeerde cosmetica gebruikt en dat 20% van de vrouwen huidproblemen krijgt als gevolg van het gebruik van verkeerde cosmetica? Daarom begint een goede conditie van uw huid bij goede informatie over de juiste huidverzorgende producten.  

  1. Om te weten in wat voor conditie uw huid is, beginnen we eerst met een analyse van de verzorgingsproducten die u op dat moment (dagelijks) gebruikt.
  2. Daarna volgt een grondige huidanalyse. Een gezonde huid is makkelijk te herkennen. Deze is vochtig, zacht en voelt goed aan. Maar als uw huid droog, onrustig, ontstoken of zelfs beschadigd is, dan speelt hier iets anders. Daarom is het goed om uw huid eerst te zien en te voelen.
  3. Vervolgens wordt aangegeven hoe u uw huid in goede conditie kunt houden of op welke wijze eventueel herstel bereikt kan worden.

Een cosmetica/huidanalyse is bij voortzetting van de behandeling geheel gratis (normaal €25). Elk advies is maatwerk. Immers iedere huid functioneert hetzelfde, maar reageert verschillend.