Wil jij meer uit je gezondheid halen?

Binnen 6 maanden significant resultaat en minder kans op hart- en vaatziekte!

Jaar ervaring
0
Omega-3 olie van verse Arctische wilde vis
0 %
Landen
0

Waar is visolie goed voor?

Hart

Goed voor hart- en vaatziekte

Hersenen

Betere concentratie

Energie

Voel je energieker

Bloeddruk

Draagt bij aan een normale bloeddruk

Spieren

Draagt bij aan een normale spierfunctie

Immuunsysteem

Dagelijkse inname draagt bij aan het normaal functioneren

Vind jij het jezelf waard?

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten:

EQ-2.jpeg

Meet jouw waarden

Doe de vingerpriktest als nulmeting

Ontvang een gratis test bij het pakket

Stuur deze op naar het lab

De test wordt nagekeken door een onafhankelijk lab in Oslo

Ontvang na 20-24 dagen je resultaat

Jouw waarden op papier. Zie concreet resultaat van jouw gezondheid

Na 5 maanden een nameting

Ontvang jouw resultaat. Zie en voel hoe je waarden gestegen zijn.

Hoe werkt het?

De buitenkant van iedere cel bestaat uit verzuren. Wanneer je visolie inneemt, vernieuwt iedere cel van binnenuit en zal het flexibeler worden. Hoe flexibeler, hoe gezonder, want voedingstoffen kunnen beter de cel in! Alle afvalstoffen kunnen vervolgens beter de cel uit. Dit hele vernieuwingsproces duurt minimaal 4 maanden, dus het heeft geen zin om de visolie voor 1 of 2 maanden in te nemen.

Stap 1

Doe de vingerpriktest

Het is mogelijk om met een vingerpriktest jouw vetzuurbalans te meten.

Het is een simpele test waarbij je een druppel bloed afneemt. In de bijgeleverde retourenvelop stuur je het materiaal op naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo (Noorwegen)

Tussen de 20 – 24 dagen krijg je jouw uitslag

stap 2

Start met de visolie

Maand 1 en 2:
20 ml per dag (dus 2 flessen per maand). 20 ml is een dubbele dosering om ervoor te zorgen dat de vetzuurbalans sneller richting normaalwaarden wordt hersteld.

Vanaf maand 3 t/m 6:
10 ml per dag (dus 1 fles per maand).

stap 3

Doe de eindmeting

Het herstellen van je vetzuurbalans kost minimaal 5 maanden. Bij maand 5 kun je een eindmeting doen. Je doet dus opnieuw de vingerpriktest. Je zult versteld staan van het resultaat!

Wat zeggen klanten?

Deze visolie is hoog gedoseerd, gemaakt van verse vis, smaakt goed en is eerlijk geproduceerd.
Kevin Ridee
Sales Manager
Deze visolie ondersteunt de goede huidgenezing. De visolie is niet meer weg te denken in mijn salon en ik bied het iedere klant aan.
Saskia van de Wend
Huidspecialiste
Een goede kwaliteit omega-3 is belangrijk voor het verbeteren van de doorbloeding en het reguleren van de totale hormoonaanmaak.
Irene de Lore
Designer

Aankomend event

Grip op gezondheid - Erik-Alexander Richter (KPNI Therapeut, Klinische, Psycho, Neuro, Immunoloog)

Als spreker en docent, bij diverse opleidingsinstituten, houdt hij zich bezig met de biochemische aspecten van ons lichaam. “Als je weet hoe het werkt kun je het wellicht ook beïnvloeden”.

Weet je dat jij jouw gezondheid voor 70 % in eigen hand hebt!

 

 • Iedereen wil ouder worden, niemand wil oud zijn, wij willen een jonge uitstraling!
 • Mijn kind “klaagt” over vermoeidheid, hoe gaat het eigenlijk met onze kinderen?
 • Hoe verlaag je b.v. het risico van hart- en vaatziekten met 90%, kan dat?
 • Zijn welvaartsziekten zoals dementie, alzheimer en diabetes type 2 te voorkomen?
 • Wat eet ik eigenlijk, voeding of vulling?

 

Een boeiende lezing voor iedereen die belangstelling heeft in een gezonde lifestyle.

Heb je interesse in een lezing, neem dan contact met me op en ik vertel je waar en wanneer de volgende lezing gepland is.

Een mooie kans om je kennis te vergroten!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Je kunt de antwoorden hier vinden voor de meest gestelde vragen van onze klanten.

Alles wat je moet weten om te beginnen.

Bekijk of u per maand wil betalen of in één keer. Vervolgens vult u uw gegevens in en stuurt u deze op. U ontvangt een email van het bedrijf waar wij business partner van zijn met een betaalverzoek.

Stuur uw gegevens op:
kathinkabergenopzoom.nl/bestelformulier

Onze leveranciers garanderen dat geen producten op dieren worden getest:

Wij zijn geregistreerd op de Animal Welfare Alliance’s.

De producten zijn ontworpen om gezonde mensen gezond te houden. Als u op een of andere manier medicatie of gezondheidsproblemen heeft, moet u uw arts raadplegen alvorens onze producten te gebruiken.

Wanneer een fles visolie wordt geopend, is het blootgesteld aan zuurstof. Als de fles geopend wordt, zal het kwetsbaarder zijn om ranzig te worden. Daarom wordt het aanbevolen om de fles koel te bewaren in de koelkast.

Zwangere vrouwen moeten ervoor zorgen dat ze voldoende diversiteit aan voedingsstoffen consumeren. Alle producten van ons worden gedefinieerd als voedingsmiddelen – die bijdragen tot het gezond houden van het lichaam.

Geen van onze producten bevatten ingrediënten op niveaus, die zorgen zouden moeten veroorzaken tijdens de zwangerschap of om zwanger proberen te raken. Er is echter een gouden regel die we vragen aan patiënten, zwangere vrouwen en individuen met speciale voedingsbehoeften om hun arts te raadplegen alvorens supplementen te gebruiken.

Deze regel geldt ook voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen in het algemeen, ondanks het feit dat onze producten geen speciale waarschuwingen voor deze groep vrouwen hebben.

Bijv. Essentiële oliën waar sommige vrouwen voor kiezen om deze volledig te vermijden tijdens de zwangerschap. Als u zorgen heeft, adviseren wij u om uw arts of apotheker te raadplegen en de ingrediëntenlijst te laten zien voordat u het product gebruikt. 

Het grootste verschil is de kwaliteit van de visolie. In de capsules zit vaak geoxideerde visolie. Dit is merkbaar aan het opboeren van een vissmaak. De kwaliteit van deze olie is zodanig dat dit geen ranzige nasmaak heeft.

Onze lichamen kunnen de meeste vetten produceren die ze nodig hebben, maar sommige soorten vetzuren moeten door ons dieet worden gekregen. Deze worden essentiële vetzuren genoemd, en zijn verdeeld in twee groepen: omega-3 vetzuren (n-3 vetzuren) en omega-6 vetzuren (n-6 vetzuren). Omega-3 komt vooral voor in vette vis, terwijl omega-6 veel meer bronnen heeft, zoals volkorenbrood, eieren, meeste plantaardige oliën en korrels.

Ons moderne dieet bestaat uit een toenemend aantal verwerkte voedingsmiddelen, evenals industrieel gevoed vis en vlees. Dit betekent dat de keuze van ingrediënten in de vis- en diervoeding dezer dagen is overgelaten aan de voedingsindustrie die, om economische redenen, gebruik heeft gemaakt van goedkope plantaardige oliën, vol met omega-6, zoals maïs-, soja-, palm- en zonnebloemolie In diervoeder. Tegelijkertijd eten we te weinig visproducten, die de belangrijkste bron van omega-3 vetzuren zijn.

Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld 15 keer meer omega-6 dan omega-3 in ons hebben, wanneer de aanbevolen verhouding ongeveer 2:1 is. Een onbalans van omega-6/3, samen met te weinig omega-3, is gekoppeld aan verschillende ongunstige gezondheidstoestanden, zoals een verhoogd ontstekingsniveau, verminderde immuunsysteem en metabolisme, evenals negatieve effecten op organen zoals de hersenen, het hart en ogen. Daarom is het belangrijk om visolie te gebruiken, die een supplement levert van omega-3 vetzuren, en helpt het lichaam om een evenwichtiger verhouding te bereiken tussen de soorten vetzuren. Het doel voor iedereen die voor hun gezondheid wil zorgen, moet zijn om een omega-6 / omega-3-verhouding van 5 of lager te bereiken; Wat betekent dat je maximaal 5 keer zo veel omega-6 vetzuren hebt als  omega-3 vetzuren in je lichaam.

Kinderen kunnen de visolie innemen zodra ze kunnen slikken. Volg de aanbevolen dosering op de fles.

Op de website http://omegaratiotest.com/en/ kunt u uw uitslag eenvoudig inzien en meer lezen over hoe u uw resultaat moet interpreteren. Als u wilt, kunt uw uw uitslag ook vergelijken met de uitslag van eerdere tests.

 1. Waar te controleren:
  Ga naar http://omegaratiotest.com/en/ en voer uw ID-nummer in voor toegang tot de uitslag.
 2. Uw uitslag
  U krijgt twee verschillende uitslagen, uw omega-3-index en uw omega-6  / omega-3 verhouding.
 3. Hoe te interpreteren:
  Klik op de afbeelding UW UITSLAG INTERPRETEREN aan de onderkant van de pagina voor meer informatie over de uitslag.

Er zijn veel omega-3 producten op de markt, en ze zijn allemaal niet hetzelfde, hoewel het wel zo lijkt. In 2011 publiceerde het Noorse Wetenschappelijk Comité voor Voedselveiligheid twee verslagen over omega-3-producten. Een van hen concludeerde dat het voor de gezondheid gunstig was om omega-3 vetzuren in te nemen. De andere kwam tot de conclusie dat er sprake kan zijn van problemen met betrekking tot rancide producten onder de omega-3 producten. Het is daarom belangrijk voor de consument om kwalitatief hoogwaardige omega-3 producten van bekende en serieuze fabrikanten te kiezen die dit onder controle hebben.

Er zijn veel studies die aantonen dat het belangrijk is om genoeg omega-3 te krijgen. Enkele onderzoeken wijzen erop dat de resultaten van de studies nauw verband houden met welke omega-3 producten in het onderzoek worden gebruikt. Dit geeft aan dat het belangrijk is om het juiste omega-3-product te kiezen om de gezondheidsvoordelen van omega-3 te krijgen.

De omega-3 olie komt uit kabeljauw, schelvis en koolvissen die uit de koude, voedzame Arctische Oceaan wordt gevist.

Elk tijdstip die past bij uw dagelijkse routines is goed. Het liefst na een maaltijd innemen.

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?