Huid & Cosmetica

Behandelingen

Ontharen

Epilatie en verschillende waxtechnieken.

IPL Huidverbetering

Naast IPL/lichtontharing kunnen we met licht ook andere behandelingen uitvoeren voor bijvoorbeeld: acne, pigment, verbetering huidskleur en structuur.

Coagulatie

Coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden verwijderd.

Cryotherapie​

Met de CryoPen wordt het ongewenste huidweefsel (denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekken) snel en doeltreffend bevroren zonder het gezonde weefsel te beschadigen.

IPL (Intense Pulse Light)​

Ontharing: bij flitslichtmethode wordt de behaarde huid beschenen met diffuus licht (breed spectrum licht). Door middel van een Xenon-lamp neemt het pigment in je haar lichtenergie op en daardoor zullen de haarwortels vernietigd worden.

Nano Dermabrassie

Nano dermabrassie polijst de huid, maakt de huid gladder en frisser zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid aangezet wordt tot cel vernieuwing. Het is een niet invasieve behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en behouden. De behandeling is snel, pijnloos en geeft direct resultaat.

Elektrisch ontharen​

Blonde of lichte haren die niet verwijderd kunnen worden door middel van IPL, kunnen wel elektrisch verwijderd worden. Dit doe ik met de blendmethode.

Peelings

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur, salicylzuur of melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en nieuwe, jonge huidcellen versneld worden aangemaakt en naar de oppervlakte komen.

Kruidenpeeling

Dit is een behandeling op basis van verschillende organische kruiden. Een perfect alternatief in plaats van een sterke chemische peeling. De kruiden stimuleren de celdeling en manipuleren het afweersysteem. Hierdoor is het mogelijk een resultaat te krijgen bij iedere indicatie.

Medisch Micro-Needling CIT

COLLAGEEN INDUCTIE THERAPIE (CIT)
De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen. De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.