Bel: +31 (0)164 25 22 36

Webwinkel

Sinds een klein jaartje is er aan mijn website een webwinkel gekoppeld.
Als u wat minder tijd heeft hoeft u niet meer de deur uit om de beste producten van de beste merken in huis te krijgen!

Heeft u daar interesse in laat mij het dan via een email of telefonisch weten, ik zorg er dan voor dat u een persoonlijke inlogcode krijgt zodat u op uw moment kan winkelen in mijn webshop.

Petra van der Mast

Een tijdje geleden heb ik Petra van der Mast, een familielid van mij, gevraagd of zij mij zou willen helpen in de winkel. Petra heeft daar positief op gereageerd en zal op maandagavond tussen 18 en 19 uur en vrijdag tussen 11 en 13 uur in de winkel aanwezig zijn om u te helpen. Uiteraard blijf ik de persoon voor een of uw persoonlijk advies.

Deel dit bericht